Smarta bilägare ställer höga krav på sin verkstad. Krav som MECA Car Service möter på ett prisvärt och bekvämt sätt. Getängs Bilservice AB är del av detta landsomfattande samarbete.

Det säkra valet

MECA Car Service är en trygg lösning på en marknad där det finns aktörer med starkt skiftande kompetens. Den smarta bilägaren vet att MECA Car Service står för prisvärda och rätt utförda verkstadsarbeten. Den smarta bilägaren vet också att verkstadsarbetet utförs med kvalitetsreservdelar och att bilens garantier fortsätter att gälla när bilen rullar ut från MECA Car Service.

Garanterad kompetens

Våra verkstäder får den kunskap och fortbildning de behöver för att kunna serva just din bil. Den tekniska utvecklingen går allt fortare inom verkstadsbranschen. Därför är kompetensutveckling själva grunden för MECA Car Service. MECA Car Service använder sig av den senaste tekniken gällande felsökning och diagnosverktyg för alla vanligt förekommande bilmodeller på den skandinaviska marknaden.

Bekvämt och nära

MECA Car Service finns representerat över hela Skandinavien med fler än 500 verkstäder vilket innebär ytterligare trygghet för den smarta bilägaren. Bilen får samma kompetenta och prisvärda service oavsett vilken MECA Car Service bilen lämnas in på. Och det är alltid nära till din MECA Car Service – något som naturligtvis gynnar alla smarta bilägare.

Kvalitet och garanti

MECA Car Service samarbetar med flera av världens största tillverkare av bilreservdelar. Delarna som når våra verkstäder är alltid av originalkvalitet och tillverkarna följer gällande EU-regler för att säkra kvaliteten. För den smarta bilägaren innebär det självklart att bilens alla garantier gäller för de reservdelar MECA Car Service monterar.