Getängs Bilservice AB

Getängs Bilservice AB är en renodlad verkstad som utför service och reparationer på alla fordon. Vi är en oberoende märkesspecialist som själva kan välja sina inköpskanaler.

Mycket av våra inköp är direkt från tillverkaren, vilket ger dig som kund marknadens bästa priser på delarna.
Vi är också en MECA-verkstad. Detta samarbete ger oss tillgång till hela deras sortiment, bra garanti, betalnings och försäkringsvillkor till dig som kund och framförallt en trygghet för dig som kund.

Vi kan bilar

Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och varje dag lär vi oss något nytt.
Att arbeta med den senaste teknologin är en självklarhet för oss; annars så skulle vi inte kunna garantera den höga servicenivån som vi skall hålla. Vi kan idag erbjuda service och reparation av alla moderna på marknaden existerande bilmärken.

Vi utför även service och reparation på bränslevärmare, Webasto och Eberspächer.

Elektronikdiagnos

Modern datautrustning för snabb felsökningsdiagnos i bilens elektroniksystem.
Effektiv felsökning som ger snabbt besked om vilken komponent som är felaktig. För dig som kund innebär det en trygghet att rätt reparationsåtagande vidtas och kostnaderna hålls nere.

Plåtverkstad

Vi utför alla former av försäkringsskador. Vi nyttjar försäkringsbolagens kalkylsystem för snabb och effektiv hantering. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och hjälper dig igenom hela processen med din skada. Behöver du hjälp med din skadeanmälan så ordnar vi det med.

Däck

– Montering -Balansering -Förvaring

Ackrediterade för din skull

Vi är ackrediterade för att utföra alla former av airconditionsarbeten samt att vi har ackreditering för ombesiktning av 2:or från Svensk Bilprovning, vilket innebär för dig som kund att inte behöva åka tillbaka till bilprovningen efter utförd reparation.